dissabte, 7 de juliol del 2012

Marina Rossell arriba hui al festival Sons del Món

El festival Sons del Món continua hui amb el concert de Marina Rossell. La cantautora presentarà el seu darrer disc dedicat a l'obra de Moustaki. Serà a partir de les 22:30 al conjunt monàstic de Vilabertran. La d'enguany, és la cinquena edició del festival a Girona (Roses i Vilabertran) carregat de valors afegits: Barreja de música amb gastronomia i enologia en un entorn de luxe com són el conjunt monàstic de Vilabertran i la ciutadella de Roses.
El festival, que va donar el seu tret de sortida el passat dissabte 30 de juny amb el concert de Jorge Drexler, continuarà els propers caps de semana i fins al dia 27 amb les actuacions de Marina Rossell, Els Amics de les Arts, Love Of Lesbian i Manuel Carrasco. Tots els concerts tenen la particularitat que estan acompanyats d'un maridatge de vins signat per Roger Viusà (ex sommelier del Celler de Can Roca i un dels millors del món). El festival proposa també com a novetat d'enguany el "Sons del Món sota les estrelles", que són sortides en catamarà al llarg de les quals hi ha un concert i un cocktail. De les quatre que hi ha previstes, ja n'hi ha dues amb totes les entrades disponibles exhaurides.

1 comentari:

  1. Coneixes el bloc dels Premis C@ts? Aquí pots proposar, en dotze categories diferents, els blocs en català que més t’agradin (excepte els teus!), tants com vulguis i en totes les categories que vulguis. Es tracta de moure cada vegada més el català a la xarxa.
    Els cinc blocs més proposats a cada categoria passen a la final.
    No hi ha cap premi material, tan sols conèixer nous espais i crear més activitat encara a Internet en la nostra llengua.

    De moment no hi ha cap bloc proposat que sigui de música (tindria cabuda tant a les categories de "cultura" com "aficions")

    Moltes gràcies!

    ResponElimina