dissabte, 8 de setembre del 2012

Esperit presenta “Elèctric mustela”

Ha solcat mig món amb multitud d’aventures musicals, però sobretot amb Les Aus, i ara Mau Boada se centra en el seu projecte més personal, Esperit! Un home-orquestra que ens fa viatjar amb cançons de bressol al·lucinògenes, folk tripós, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ.
Després de la bona rebuda del disc ”Endavant continu”, ara presenta un EP heterodox i viatger on destaca el tema titular, “Elèctric mustela”. Es tracta d’una píndola de rock lisèrgic que en Mau ha enregistrat per primer cop, tot i que els habituals dels seus concerts la conèixen de sobres i la viuen com un moment àlgid. “Samarreta negra, pantalons de pana, veig una mustela, nanananana!”.
Malgrat la seva joventut, Mau Boada ja ha deixat la seva empremta en una vintena llarga de discos. Es fa present en l’undergound de Nova York amb la mateixa naturalitat que al Montseny o a l’Heliogàbal, o com quan girava per Europa en una companyia de circ. Els seus concerts són sempre imprevisibles i transiten per camins inesperats, portant el públic al límit de la hipnosi. Un multiinstrumentista il·luminat i somrient. Una música que neix lliure i flueix lliure i que enguany s’ha passejat per mil escenaris, des del Sónar fins a l’Optiums Primavera Sound.
“Elèctric mustela” es presenta en una edició limitada de 50 samarretes amb descàrrega digital del disc. També disponible a iTunes i Spotify:

Aconsegueix la samarreta EP a la Bankrobber Store:

Concerts de presentació:
8/9 Olot – Plaça de les Monges
12/9 Barcelona – Heliogàbal
13/9 Vic – Festival Hoteler
15/9 Cardedeu - Tarambana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada