dissabte, 22 de setembre del 2012

Més de 60 músics acompanyaran a Pau Alabajos a l'esceneri del Palau

El Centre Octubre de València va acollir ahir divendres la presentació del concert que el cantautor Pau Alabajos oferirà el proper 29 de setembre, al Palau de la Música de València. L’acte va comptar amb la presència del músic torrentí, i d’Armand Llàcer, en representació de l’empresa musical Metrònom, impulsora del projecte. Tant Alabajos com Llàcer van destacar la importància d’aquesta actuació que vol celebrar els deu anys de trajectòria del cantautor valencià, així com retre homenatge a Vicent Andrés Estellés, l’universal poeta de Burjassot, autor de capçalera de tants músics, de qui s’acompleixen els 20 anys de la seua desaparició.
A més a més, aquesta actuació té una forta càrrega simbòlica perquè permetrà que un músic que canta en valencià actue, per primera vegada en dècades, en un espai de referència com és el Palau de la Música. De fet, la darrera actuació d’aquestes característiques que es recorda a València va ser la que va oferir Raimon als anys 80, quan l’alcalde de la ciutat era el socialista Ricard Pérez Casado. Per tots aquestos motius, el concert se presenta com una de les grans convocatòries de la temporada musical, i ha suscitat gran interés del públic, que ja ha comprat més el 80% de les entrades disponibles. El projecte ha tingut també molta repercusió a les xarxes socials d’internet, on ha circulat sota la denominació #paualpalau i #elpalauesnostre.
Més de 60 músics damunt l’escenari
Acompanyat per la seua banda habitual, a més del quartet de corda de Laura Navarro, i de l’Orquestra Simfònica del Coral Romput que dirigeix Francesc Gamón, Pau Alabajos interpretarà les cançons que han marcat la seua carrera musical. Molts dels arranjaments orquestrals han sigut realitzats per a l’ocasió per la violinista Laura Navarro, col·laboradora habitual de l’autor torrentí. En total, més de 60 músics actuaran damunt l’escenari en aquest concert únic que serà enregistrat i que té la intenció de ser editat en un CD. Per últim, el recital comptarà amb la participació d’altres músics, com Feliu Ventura, Miquel Gil i Cesk Freixas, periodistes com Núria Cadenes, Vicent Partal i Amàlia Garrigós, i representants de l’associació estellesiana Rodonors Invictes. Tots ells llegirán un conjunt de poemes de l’immortal Estellés.

Entrades a la venda
Encara queden entrades a la venda que poden adquirir-se online en la pàgina web del Palau de la Música (http://www.palaudevalencia.com/eventos/comprar/961/), i també en les taquilles de l'Albereda en horari d'oficina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada