dimecres, 14 de maig del 2014

Zeidun i vuit dels grups sorgits de la banda es reuneixen al CCCB

El grup d'hardcore melòdic Zeidun es reunirà demà amb vuit bandes formades després pels membres de la formació al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), segons ha anunciat l'organització en un comunicat. La sessió, 'Em mata però m'agrada: Genealogia de Zeidun', acolliràEsperit!, Autodestrucció, Joan Colomo, Els surfing sirles, L'orquestra de Sant Celoni, La celula durmiente, Murnau B i Omega V. Durant la trobada es projectaran fragments de documentals amb entrevistes i imatges d'arxiu sobre la història del grup, en les que es podrà veure Carles Colomo --pare de Juan Colomo--, Oriol Escarmís --fotògraf oficial del grup-- i Ramon Mas --cantant d'FP, entre d'altres.
LaFonoteca de Barcelona i el webzine 'Gent Normal' han estat els encarregats d'organitzar l'esdeveniment, que s'emmarca en 'BCNmp7: músiques en procés', un cicle musical amb seu al CCCB que va començar el 2006 com a altaveu de l'especificitat musical.
L'entrades, a set euros, podran adquirir-se en les taquilles de l'edifici, i inclouran un fanzine i un CD recopilatori amb cançons de tots els grups, així com el tema inèdit de Zaidun 'La curta'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada