dimarts, 20 d’agost del 2013

Guillamino: Release amb Esteban Adame i gira pels EUA i Canadà

Guillamino es retroba amb el músic californià Esteban Adame en un split single digital, “Tegami”, que llançaran conjuntament ICAN i Bankrobber el 10 de setembre. El senzill inclou el track original de Guillamino -aquest cop mostrant la seva cara més electrònica- i la relectura que n’ha fet Adame (vinculat a Galaxy 2 Galaxy i Underground Resistance), a més d’un remix del productor de Brooklyn Octo Octa. Ja pots escoltar un preview del llançament a Soundcloud.

Guillamino en gira pels EUA i Canadà
El llançament de “Tegami” aquest setembre coincidirà amb una sèrie d’actuacions de Guillamino pels EUA i Canadà:

10/9 Guillamino live @ The Virgil (Cali Hustle), Los Angeles
12/9 Guillamino live @ Motor City Wine, Detroit
15/9 Guillamino live @ Piknic Electronic, Montreal

A més, Pau Guillamet aprofitarà el viatge transoceànic per oferir també algunes actuacions del seu nou projecte Braqueberry, que recentment ha publicat un single sota el segell canadenc Brillantine:

10/9 Braqueberry live @ Dublab, Los Angeles
13/9 Braqueberry live @ The Drake Hotel, Toronto


Guillamino & Esteban Adame
手紙 Tegami

Publicat per Bankrobber / ICAN
Barcelona / Los Angeles, 10 de setembre 2013

1 Guillamino - Tegami (Original mix)
2 Guillamino & Esteban Adame – Tegami (BCN2LAX mix)
3 Guillamino & Esteban Adame – Tegami (Octo Octa remix)

Des de Barcelona, Guillamino. I des de Los Angeles, Esteban Adame. Junts han elaborat aquest release basat en cartes de llarga distància (tegami), tan llarga que pot arribar fins i tot al Japó.

El track d’obertura és el mix original a càrrec de Guillamino, que sense cap mena de beat aconsegueix crear un evocador ambient d’acordes de synth-bass.

Llavors arriba la relectura de la carta original a càrrec d’Esteban Adame, que la tradueix en la clau menys assolellada possible des dels carrers de Los Angeles.

El tercer i últim track arriba de Brooklyn, amb la remescla d’Octa Octa, puntal del segell 100% Silk. Una lectura en clau house clàssic però a la vegada misteriosa i inquietant, amb una alta càrrega polirítmica.


Guillamino
Guillamino defensa la cara humana de l’electrònica. Beats escrits a mà. Viatja pel dub, funk, hip hop, bass music... sempre des d’una òptica pop i afegint espècies d’arreu del món, a més de cantar amb una veu plena de soul. Per totes aquestes raons és un dels músics més inquietants de l’escena de Barcelona, a més de ser un veterà de la Red Bull Music Academy i haver tocat en nombroses ocasions al Sónar. La seva trajectòria també l’ha portat a Tokyo, Xile, Austin... i per tota Europa. Ara està enrolat en un tour d’estiu que el porta d’Islàndia a Canadà, via Japó i Estats Units.

Esteban Adame
Esteban Adame és part de la nova onada d’artistes emergents en l’underground de Los Angeles. Després de publicar al segell Planet E, Esteban es va unir al seu vell amic Santiago Salazar per crear ICAN Productions. A més, Esteban és membre en actiu del projecte en viu d’ Underground Resistance Galaxy 2 Galaxy, amb què ha girat per tot el món passant per clubs com Liquid Room (Tokyo), Berghain (Berlin), The Loft (Barcelona) o Fabric (London). Esteban també ha publicat en segells com Underground Quality i Modelhart i compta també amb diversos remixes al seu nom.

Octo Octa
El productor de Brooklyn Michael Bouldry-Morrison, més conegut com Octo Octa, compta amb nombrosos tracks en el catàleg del segell 100% Silk (“Between Two Selves” és el més recent). Com Guillamino, és també veterà de la Red Bull Music Academy. La seva música està clarament inspirada pels sons més vintage del house, però Octo Octa ofereix molt més gràcies a una marca de fàbrica que, tot i que mai es podria qualificar de música pop per se, sí que mostra un gran talent en la creació de subtils ganxos que sempre t’estiren cap a la pista de ball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada