dimecres, 10 de febrer del 2010

Descobreix i descarrega el nou treball de Bajoqueta Rock "Ie, el de l'Oli" (2010)


El passat 5 de febrer i en el Saló Camp de Túria de Riba Roja del Túria, Bajoqueta Rock presentà el seu nou disc davant els seus més fidels seguidors. Ie, el de l'Oli és el seu títol i conté 11 noves cançons en la qual es mantenen inamovibles en el seu estil divertit i reivindicatiu de les nostres tradicions.

Julio Miquel, Miguel Ángel Moreno, Paco Lluís Ramos, Salva Ferrer, Javi Oltra, Miguel Soriano, Salva Martí, José Martinez i Javier Subirón presentaren així el quart disc d'estudi, que com novetat inclou el vídeo per a reproduir en PC del tema Aeròbic. Paral·lel a aquest últim treball, Bajoqueta Rock presenta un tema no inclòs en el disc, titulat València Experiment, que no eixirà a la venda però es pot descarregar des de la seua pàgina web www.bajoquetarock.com i que homenatja al València Club de Futbol. En els concerts del grup es pot adquirir el nou CD per sols 10 €.

4 comentaris:

  1. Això de descobreix i descarrega... jo no veig com descarregar-lo.. ¬¬

    ResponElimina
  2. El vostre blog és una meravella per a estar al corrent de què passa en la música en català. Enhorabona i gràcies! Si posàreu etiquetes per poder cercar l'estil que més ens agrada, ja seria perfecte!

    Salut!

    ResponElimina
  3. Agreguem l'enllaç perquè pogueu entrar en la web i descarregar des d'allí alguna de les noves cançons de Bajoqueta.
    Gràcies

    ResponElimina
  4. de categoria aquest blog i gràcies gent i contineu així...

    ResponElimina