dijous, 13 de maig del 2010

Breus Indicat's... Eva Dénia, Obrint Pas, Verdcel i el Xufa Rock...

Eva Dénia Trad Quartet oferirà hui,  dijous 13 de maig, i a partir de les 22:30 hores  un concert al barri de Russafa, a la Ciutat de València. L’actuació tindrà lloc al Café Mercedes ubicat al Carrer Sueca. Amb aquest nou projecte, Eva Dénia s’endinsa en la música tradicional valenciana. I ho fa des d’una perspectiva moderna i alhora respectuosa amb el llegat musical. Partint dels materials que li proporciona el folklore, construeix un discurs personal, sobri i delicat.
 -------------------------------------------------------
La Gira 2010 arriba a la Ciutat de València, concretament al barri de Benimaclet, i ho farà amb un dels plats forts de la temporada. El concert, que tindrà lloc dies després de la Trobada d’Escoles en Valencià, comptarà amb les actuacions de Benimaclet Klub Ska, Desgavell i l’acústic d‘Obrint Pas.
El concert, sota el títol de Benimaclet VIU! tindrà lloc el divendres 21 de maig, a partir de les 22 hores al CEIP Pare Català, ubicat al c/Padre Alegre,10 del barri de Benimaclet.
Les entrades es poden adquirir anticipadament per 3€ al Centre Social  Terra o el mateix dia del concert en guixeta per 5€.
 ------------------------------------------------------
 El Xufa Rock és un festival organitzat per l’associació Llaurant Cultura d’Alboraia i amb la col·laboració de distintes entitats i organitzacions que tindrà lloc el 22 de maig a la localitat de l’Horta Nord amb la participació Sva-Ters, Orxata Sound System, Atzembla i Munlogs.
El concert començarà a les 21h a la “Terrassa Lumire”, on habitualment s’ubica el cinema d’estiu d’Alboraia. El concert tindrà servei de barra amb entrepans i begudes a preus populars. I a més a més els assistents podran tastar els combinats amb Orxata D.O. iniciativa per la qual l’organitació ha rebut la felicitació del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Xufa de València.
Podeu saber més a: www.xufarock.com
-------------------------------------------------------
Els alcoians VerdCel, tornen a la seua ciutat amb la música del seu darrer disc: PetjAdeS. El concert  tindrà lloc dins dels actes de presentació d’un nou espai de d’intercanvi i col·laboració professional nascut a les Comarques Centrals: la Xarxa Social CIA impulsada per la Universitat Politècnica de València, Campus d’Alcoi.
El concert tindrà dues parts diferenciades, amb un primer tast a Alcoi del nou treball PetjAdeS (VerdCel canta Raimon) i també d’altres cançons de discs anteriors. Tindrà lloc el divendres, 14 de Maig, a partir de les 23.45 hores i a la Plaça Ferrandis i Carbonell.
Presentació de Petjades. VerdCel canta Raimon from Zalom on Vimeo.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada