divendres, 18 de febrer del 2011

En març arriba "Ouiea", el nou disc de Rapsodes!

Amb més de 150 concerts en poc més de tres anys a dalt dels escenaris, els Rapsodes presentaran en març seu segon disc “OUIEA”, un treball que arriba carregat de novetats. Una vegada més, les fronteres musicals s’esmicolen, cap estil harmònic escapa de les remescles dels Rapsodes: rock, swing, dance i fins i tot música clàssica s’incorporen a l’inconfundible elenc vocal d’Andreu, Kpoll i Mireia, portant el seu “electro hip hop orgànic” a un terreny més madur i elaborat. Però no vos asusteu, els Rapsodes es presenten més punyets i bandarres que mai, amb una bona fornada de lletres i rimes que naveguen entre l’ingeni i la provocació, tot mantenint el valencià com a principal llengua d’expressió, encara que també s’atreveixen amb l’anglés en un parell de temes.
Amb el temps aquesta avanguardista formació del Camp de Túria ha anat bastint una bona xarxa d’amistats a dalt i baix dels escenaris, i això quedarà reflexat al nou treball: grups de la talla de Desechos, Orxata Sound System, In*Digna, El Papado, Aspencat, Lilit i Dionís o Make Some Are Us els acompanyen en aquest disc que s'està enregistrant als estudis Mésdemil.
La presentació oficial del nou treball de Rapsodes serà el dia 17 de març, al concert Falles que donarà el tret de sortida de la Gira 2011, Festival Itinerant de Música en Valencià organitzat per Reviscola, l'entitat de joves d'Escola Valenciana. El concert es preveu carregat de sorpreses, entre elles la participació d'alguns dels col·laboradors del disc. L'esdeveniment tindrà lloc a l'Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot a partir de les 21.30h. Els acompanyaran Sva-ters, els quals també presenten el nou disc “Sexe, putxero i Rock & roll”, i Benimaklet Klub Ska.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada