dissabte, 5 de febrer del 2011

Raimon presenta "Rellotge d'Emocions"

Aquesta setmana ha tingut lloc la roda de premsa de presentació del nou disc d'en Raimon "Rellotge d'Emocions" a l'Ateneu Barcelonès. Després de 14 anys en Raimon publica un disc íntegrament amb cançons noves que presentarà properament al Teatre Tívoli.El director de Picap, Joan Carles Doval ha encetat l'acte presentant el disc com un dels treballs discogràfics més importants i esperats.
En Martí, responsable del Festival Mil·lenni i organitzador dels concerts d'en Raimon a Barcelona ha posat èmfasi en la il.lusió que li fa poder portar els concerts d'en Raimon i ha destacat la dificultat amb què s'ha trobat per poder aconseguir presentar els directes d'en Raimon a València.
Rellotge d'emocions, el seu nou disc, tal i com ha explicat el propi Raimon; es tracta d'un treball fruit de 14 anys de reflexió, meditació,... d'escollir les millors cançons. Una tria molt acurada del que creu que ha d'anar en aquest disc.
Aquestes 10 noves cançons tracten majoritàriament del seus records d'infància, el pas del temps, la seva mare (com en la cançó "Punxa de temps")... En resum, de totes aquelles sensacions, records i emocions que en Raimon ha anat acumulant tots aquests anys.
A preguntes de periodistes sobre el contingut de les cançons, en Raimon ha demanat que s'escoltin el disc, doncs tot el que vol dir ho diu molt millor cantant.El disc "Rellotge d'Emocions" es presenta a Madrid el proper dia 18 de Febrer i els dies 18, 19 i 20 de Març al Teatre Tívoli de Barcelona.
El disc en sí, físicament i digitalment surt a la venda durant el proper cap de setmana. En format digital també hi haurà la opció amb l'iTunes de descarregar el llibret del disc en 4 idiomes (Català, Castellà, Francès i Anglès).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada