divendres, 4 de febrer del 2011

Exhaurides les entrades pel concert de Mishima al Palau de la Música

Les entrades pel concert que Mishima oferiran el proper 6 de març al Palau de la Música Catalana ja estan exhaurides. Quan encara falta un mes per l'actuació, enmarcada dins del cicle “BandAutors al Palau”, el quintet barceloní penja el cartell de “sold out” al gran temple modernista, demostrant que es troben en el millor moment de la seva carrera.
Estem, en definitiva, davant d'un nou punt d'inflexió d'una gira, la de presentació del seu darrer àlbum “Ordre i Aventura” (TRIS-Sones, 2010), que els ha fet guanyadors del Premi ARC al Millor Directe de 2010. Concert a concert, David Carabén (veu, guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria) han pogut comprovar el creixement exponencial del seu número de seguidors, tot incorporant els de la Sala Apolo (Barcelona), Circo Price (Madrid) o El Loco (València) al seu particular llistat de fites memorables.
Després de rebre el 2011 amb la presència d'”Ordre i Aventura” a la pràctica totalitat de las llistes de Millors Discs de l'Any que publica la premsa especialitzada, Mishima no aixequen el peu de l'accelerador. A més de continuar amb la seva gira, al març estrenen l'exposició Genius Loci a la Fundació Miró i tenen nou videoclip de "Guspira, estel o carícia" que pots veure aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada