dijous, 21 de juliol del 2011

Amics del Bosc publiquen "Fluctuacions de l'Apòstol/Flam" (Casafont Records)

Fluctuacions de l'Apòstol/Flam és el primer disc d' Amics del Bosc, que la banda va gravar en directe durant la Setmana Santa del 2010 als estudis de Casafont Records. “Són peces crues i viscerals en les que hem volgut plasmar les bones sensacions que tenim tots quatre músics tocant junts, improvisant, autoversionant-nos constantment”. Si cal posar alguna etiqueta -tant de bo no calgués-, aquest disc transcorre pels gèneres del rock amb tocs psicodèlics, orgànics i fins i tot de country.
Amics del Bosc són quatre amics que fan música plegats, uns hooligans de la natura, gent d'aquella que si veu un llenyataire tallar un arbre sa s'estremeix. Boletaires confessos, xirucaires esporàdics, agrícoles de professió, Amics del Bosc es forma com el compost: a partir de bandes mortes o a les acaballes sorgeix un substrat reutilitzable, que floreix de la manera més psicodèlica. La principal motivació del grup és fer música per a plantes o, en el seu defecte, vegetals humans.
L’any 2005 fan el seu primer concert iniciàtic del projecte, amb una formació improvisada i plena d’amics, en un bosc perdut prop de Moià... d'aquí ve el nom. Des de llavors, recorren els camins del rock més psicodèlic i experimental, amb una molt bona compenetració entre els components del grup: "Estem en un moment que ens sentim molt còmodes tocant els quatre junts, improvisant, autoversionant-nos constantment, aquestes sensacions s’han de poder plasmar. Com a banda hem trobat un fil molt interessant d’on estirar." 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada