divendres, 3 de febrer del 2012

Cesk Freixas prepara nou disc

Després d'haver publicat el 2009 La mà dels qui t’esperen (Temps Record), arriba la quarta referència discogràfica del cantautor, un disc inspirat en un dels llibres de Manuel de Pedrolo que Cesk Freixas presentarà el 2 de juny al CAT de Gràcia. Abans serà al BarnaSants: el 17 de març hi tocarà amb Pau Alabajos.

—Hi ha res més indigne que ser explotat?
—Sí, explotar.

Aquest breu diàleg extret d'un llibre de Manuel de Pedrolo és l'arrel del nou disc de Cesk Freixas. Forma part de Tocats pel foc (publicada l'any 1976, disset anys després de ser escrita): "Una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de l'autor". És per això que el cantautor ha decidit que sigui l'eix del seu quart treball d'estudi: "Per la vigència d'aquelles paraules, i per la memòria d'un dels escriptors més importants que hi ha hagut al nostre país".
Les entrades per al primer concert, el 2 de juny al CAT, ja estan a la venda (aquí).

Al BarnaSants
El dissabte 17 de març Cesk Freixas compartirà escenari amb el seu amic Pau Alabajos. Serà en un concert únic al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat dins el marc del BarnaSants. Aquests dos músics, que s'han encarregat d'inaugurar el festival a les darreres edicions, es reuniran per crear un espectacle inèdit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada