dimarts, 21 de febrer del 2012

Coneix (si encara no ho has fet) el magnífic treball de Bedroom

Intimista, oníric, líric i crepuscular, Bedroom és el projecte pop-folk del il · lustrador Albert Aromir, al qual no li interessa tant la perfecció com la bellesa esquiva que pot sorgir de la fragilitat. La seva versió del folk-pop que absorbeix el soroll quotidià, aprofita els feliços accidents i es mou amb sigil entre espurnes de misteri. En el seu segon àlbum, el sorprenent " El Fum Blanc "(Foehn 2011), aprofita millor que mai els cors (ara també de nens) i els arranjaments de vent. Però Bedroom no guanya punts només en el so, sinó també en lletres que combinen realisme i fantasia, veritat i màgia.
Bedroom en directe són Albert Aromir a la guitarra i veu, Núria Muntaner al piano i cors, Xavier Tort a la trompeta, Frank Rudow a la bateria d'escombretes i Joan Humet al contrabaix. La seva trajectòria dalt de l'escenari els ha portat a fer de teloners a Bill Callahan a l'Apolo o Jollie holland a la Be Cool, i han presentat el seu últim disc al BAM de Barcelona, el Faraday Major de Vilanova, al Mercat de Música Viva de Vic, al Museu Es Baluard de Palma de Mallorca, el Gea Festival de Tarragona o el Cicle Radar de Caja Madrid a Barcelona, entre d'altres ... La seva música-i això ho diuen ells mateixos-és en els llocs petits i entranyables on millor sona, com el heliogabal, l'Elèctric o Monestir a Barcelona, el Cercle i l'Ateneu 24 de Juny de Girona o el mític L'Hotel de Matadepera, on-diuen ells-han tingut la sort de ser convidats.
A part d'escoltar-los en els seus discos (editats a romàntic vinil i dissenyats i il · lustrats pel mateix Aromir) també els podeu trobar a les bandes sonores de pel · lícules com "Mapa dels sons de Tòquio" (Isabel Coixet, Mediapro 2009) o "Blog "(Elena Trapé, Escándalo Films 2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada