diumenge, 12 de febrer del 2012

'Ganyotes', nou disc del grup d'animació infantil Koloraines

'Ganyotes' és el títol del nou disc del grup berguedà d’animació infantil Koloraines, que aquest Nadal ja han ballat i cantat molts nens i nenes. Dos anys després de la presentació del primer CD ja tenen un nou treball amb quinze cançons. S’hi poden escoltar estils diversos i variats, amb versions de cançons de rock català i amb una visió moderna i ampliada de l’arrelada tradició de cançons i danses infantils. Tampoc no hi falten col·laboracions amb diferents instruments, com Carles Belda, Jordi Castilla, Judit Marmi i Skàndol Públic. Un disc dins del segell discogràfic Casafont Records.
Després de la presentació que es va fer el mes passat, amb un espectacular muntatge que va tenir molt èxit, ara els Koloraines van fent agenda d’actuacions per aquest any. Concerts dirigits als infants, perquè els nens i nenes puguin cantar i ballar les cançons del disc 'Ganyotes', un títol suggerent, la idea és convidar a petits i grans a fer ganyotes.
De moment els Koloraines tenen dues actuacions previstes pel mes que ve: el dia 19 de febrer a Prats de Lluçanès, coincidint amb el carnestoltes, i el dia 26 a Ripoll, també en la festa de carnaval. I podeu escoltar un avanç d’algun dels temes del CD a la pàgina web: www.casafontrecords.com/single-ganyotes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada