dijous, 9 de febrer del 2012

Txarango ultima la publicació del seu primer disc

Encercleu en vermell aquesta data al calendari: 16 de febrer del 2012. Dijous Gras. És el dia en que apareixerà un dels treballs més esperats de l'any, el primer disc de Txarango. No és cap exageració. Les xifres així ho acrediten:
· Més de 50 concerts durant el 2011
· Fins a 40.000 espectadors han gaudit del seu directe festiu i explosiu.
· S'han guanyat la complicitat de més de 7.000 seguidors al facebook.
· Els seus dos únics temes editats fins ara, "Vola" i "Nits amb Txarango" sumen més de 100.000 reproduccions al seu web, 100.000 més al Youtube i 22.000 al myspace.
· Les dues cançons compten amb l'aval de dos lipdubs, un de solidari realitzat per a la Marató de TV3 per part d'un col·lectiu de joves d'Igualada, i un segon de promoció del poble d'Anglès.

No en dubteu pas, Txarango marcarà el 2012 musical amb la seva fusió festiva de reggae, dub i latin. Cançons acurades i lletres amb contigut que en directe es transformen en pura festa i diversió. El seu espectacle cuida també la posada en escena, incorporant la il·lusió i l'imaginari màgic del món del circ.
En el seu debut han comptat amb col·laboracions de luxe. Un clar aval del projecte per part de músics que marquen tendència en el camp de la festa i la fusió: La Pegatina, Bongo Botrako, La Troba Kung-Fú, Yacine & The Oriental Groove, Strombers, Gertrudis i Cesk Freixas.
El seu disc sencer es podrà descarregar gratuïtament des del seu web i comptarà amb una edició física que es comercialitzarà amb posterioritat coincidint amb la presentació oficial del disc a la Sala 1 de l'Apolo de Barcelona el 18 d'abril.

1 comentari:

  1. Molt bona gent els Txarango aquests. Vam tenir el plaer de compartir escenari amb ells al Born de Barcelona. :-)
    La Bundu Band

    ResponElimina