dilluns, 4 de maig del 2009

La Gossa Sorda i Strombers obriran l'Acampada Jove 2009



Les actuacions de la Gossa Sorda i Strombers donaran el tret de sortida a la catorzena edició de l’Acampada Jove, que tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17, 18 i 19 de juliol. El cartell de l'Acampada comença a prendre forma amb l'anunci públic dels caps de cartell de la primera nit del festival, que també comptarà amb l'actuació de Kayo Malayo, sonAson i Costo Rico. Aquests grups s'emmarquen sota el festival FesTour, un festival itinerant de música en català.
Així ho ha anunciat aquest dijous el seu director i portaveu de les JERC, Gerard Coca, que ha destacat 'l'alt llistó amb el qual començarà el festival político-musical de referència entre el jovent del país' i ha remarcat el fet que 'la totalitat dels grups de la primera jornada són dels Països Catalans'. 'Una aposta clara i directa pel foment de la música en català i dels grups d’aquí' ha afegit.

També s'ha fet la presentació pública del nou web oficial de l’Acampada amb la intenció que sigui l’espai de referència on trobar tota aquella informació relacionada amb el certamen i una eina de comunicació eficaç i útil, equiparable amb qualsevol altre web del mateix estil.


Els grups

La Gossa Sorda és un dels grups més potents del sud dels Països Catalans amb una música compromesa, festiva i reivindicativa amb grans ritmes d’ska, punk, reggae i altres ritmes rebels. El grup de la Marina continua la gira de "Saó", el treball que va treure el 2008 i que ha aconseguit l'entrega d'un públic fidel i l'aplaudiment de la crítica musical.

Strombers, la banda més esbojarrada dels Països Catalans, torna a l'Acampada Jove, aquesta vegada com un dels plats forts de dijous per presentar el seu nou disc "Extraterrestres”. Destaca el seu ritme trepidant, la posada en escena tan característica, la bona mescla d'estils festius i animats i una lírica treballada i divertida.

Kayo Malayo és el producte d'un grup de joves de Terrassa amb ganes de tocar música festiva, concretament ska, cúmbia i reggae. Aquesta és la segona vegada que toquen a l’Acampada Jove, després de l’èxit que van tenir en el festival de l’any passat. Arribaran per presentar el seu nou disc.

SonAson és el guanyador del concurs Música Jove 2008 i per tant, tindrà l'oportunitat de demostrar la festa que porta a base de ritmes mestissos i rumba a Montblanc. L'Acampada Jove és també un festival que brinda oportunitats de tocar a primera línia als grups novells del país.

Finalment, Costo Rico, un dels referents mundials del so de Barcelona, de ritmes mestissos i d'alegria, completa el cartell de la primera jornada d’Acampada 09. El grup del barri de Sants presentarà a l’Acampada el nou disc “Colorín Colorao”, per celebrar els seus 10 anys d’història.

Info de: http://www.blogcatalog.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada