dimarts, 28 de juliol del 2009

Benifairó de la Valldigna prepara el 3er Més que Rock


El proper dissabte 1 d’agost tindrà lloc el 3er Més que Rock a Benifairó de la Valldigna amb les actuacions de La Gossa Sorda, The Kluba, B.K.S, Pep el Botifarra i DJ’s.

La Gossa Sorda arribaran al Més Què Rock a presentar el millor del seu repertori de la gira “Saó tour 09″ segona part de la gira del disc que van registrar l’any passat amb una forta acollida per part del públic. També estaran presents The Kluba la nova formació de Juantxo skalari, cantant de Skalariak banda amb més de 600 concerts per diferents parts del mon, més de 10 anys de carrera i 6 discos a les esquenes. i B.K.S.(Benimaclet Klub Ska), nova formació composta per membres d’Obrint Pas, La Gossa Sorda i Aspencat, versionant el millor de l’ska. Per a rematar la nit, un any més participarà el Dj Merey, punxa discos de Pirat’s Sound sistema.
Per al mateix dia l’ajuntament de Benifairó de la Valldigna dins de la programació de les festes populars 2009 te programat un concert del socarrat Pep Gimeno “El Botifarra” amb la rondalla.
Com cada any s’habilitarà una zona de lliure acampada i la piscina romandrà oberta durant tot el dia, per a que la gent puga gaudir del poble, la gastronomia i les festes populars.

Més informació a Més que Rock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada