dilluns, 21 de setembre del 2009

CD: 50 anys de la Nova Cançó


La Nova Cançó celebra 50 anys d'història, i les seves lletres i melodies persisteixen en la memòria col·lectiva. Recentment, i amb motiu d'aquest

aniversari, Marc Parrot i Ramon Simó han rebut l'encàrrec del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya de muntar un espectacle per commemorar aquesta celebració.

La dramatúrgia de l'espectacle és responsabilitat d'en Ramon Simó, reconegut director de teatre i escenògraf, que amb una posada en escena senzilla però original dóna coherència i sentit al repertori. En Marc Parrot, a través d'un personatge creat per l'ocasió, ens fa de guia dins d'aquest univers particular. Dins el repertori hi haurà temes com "De mica en mica" d'en Serrat, "Homenatge a Teresa" de l'Ovidi Montllor, “El comptador d'estrelles” d'en Sisa o “Què volen aquesta gent”, de la Maria del Mar Bonet. La banda que normalment acompanya en Marc Parrot, molt versàtil a nivell sonor, s'amplia per a l'ocasió amb un músic més, en Dani Ferrer. Així, a l'escenari ens trobarem amb Joan Anton Mas a la bateria, Marc Prat al baix elèctric i al contrabaix, Dani Ferrer al piano acústic, teclats, trompa i cors, Lluís Cartes a l'acordió, teclats, percussió i cors, i Camilo Pérez a la guitarra. L'espectacle s'estrenarà el dia 26 d'agost al Festival Acústica de Figueres i estarà recorrent la geografia catalana i part de l'espanyola durant els següents 6 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada