dimecres, 25 de novembre del 2009

Anatomia de la relativitat, el nou disc de Pep Sala



El nou disc de Pep Sala, el 21è de la seva carrera, Anatomia de la relativitat (Indi Music, 2009) sortirà a la venda el proper 30 de novembre. Després del darrer treball discogràfic, que recollia cançons emblemàtiques de la seva trajectòria artística, Manual teòric i pràctic sobre el pas del temps, Pep Sala ha composat onze temes nous de diversos estils i ritmes, que deixen el regust dels més purs anys 70 americans. Un repertori variat, ple de colors diferents, festiu i optimista, en un enregistrament de gran qualitat i riquesa instrumental.


Presentació a Barcelona la gira de l’espectacle “Circ Global”

Els temes d’Anatomia de la relativitat s’escoltaran en directe a la gira que portarà per nom “Circ Global”, i que començarà oficialment el proper dissabte 12 de desembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Continuarà l’endemà del concert de presentació, el 13 de desembre, a El Catllar (Tarragonès), i passarà per diverses poblacions catalanes.

Un dels singles del disc serà el tema “L’últim que es perd”, un so del més pur gènere soul i del qual també s’editarà el primer vídeo clip del treball. Altres estils musicals que podem trobar al disc són el funky “Bona nit Rubí”, o un dels sons més autèntics americans, el cajun “Pensant en blanc i negre”. Pep Sala però no ha deixat enrere composicions amb l’empremta que caracteritza l’artista, que trobem en cançons com “Finestres i miralls”, i tampoc hi falten balades com “Tu, jo i la soledat” o “La imatge d’un instant
MySpace

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada