dissabte, 7 d’agost del 2010

Sanjosex presenta "Al marge d'un camí"

Sanjosex presenta finalment a la Bisbal el seu nou disc, un d’aquells que fan olor de clàssic,  condemnat a fer-nos companyia durant un bon grapat d’anys. Al marge d’un camí, amb producció de Ricky Falkner, representa la consolidació del músic empordanès entre els grans noms de la Cançó.

La presentació oficial a la Bisbal tindrà lloc en un espai tan emblemàtic com la plaça del Castell, a l’aire lliure, i servirà també de pròleg a la festa major. Carles Sanjosé apareixerà acompanyat de la seva banda habitual i també de convidats especials, endinsant-se en el nou disc però també fent un repàs a tota la seva trajectòria i deixant caure alguna sorpresa.

Al marge d’un camí
Per prendre perspectiva cal allunyar-se del camí, enfilar-se i guanyar distància. Des del marge, Carles Sanjosé es mira al mirall per veure qui és i d’on ve. O millor dit: qui som i d’on venim. I ens convida a submergir-nos molt més enllà de la quotidianitat que suggereixen les lletres.

Carles Sanjosé fa neteja: mentre treu la pols i escombra la casa, aparta també les noses que el distreien i apunta a les essències profundes. A la música pop en sentit estricte: la que tots portem escrita a l’ADN en siguem o no conscients. Perquè aquest disc beu de fonts tel·lúriques i alhora té els peus fermament clavats a l’avui. Sense renunciar a la seva personalitat ni al seu so, Sanjosex busca i troba les essències, una música amb vocació de cordó umbilical d’una terra i de molts segles.

Al marge d’un camí manté l’excel·lent acollida que van tenir els anteriors discos de Sanjosex. Temps i rellotge (2007) va ser destacat entre els millors de l’any per El Periódico, Avui, Rockdelux, Enderrock, Mondo Sonoro i Benzina. A més, Sanjosex és un asidu dels principals festivals del país (Primavera Sound, BAM, MMVV, Altaveu, popArb...) i també sona amb insistència a diferents sèries de TV3: si primer va ser Porca Misèria, aquesta temporada és Ventdelplà qui aposta per la música de Sanjosex.

Nou videoclip
Coincidint amb la presentació del disc a la Bisbal, Sanjosex prepara també un nou videoclip. Es tracta d’una de les cançons més emotives del disc, Corriol, que rememora un paisatge ja perdut que molts bisbalencs recorden perfectament.

Plaça del Castell
La Bisbal d’Empordà
Divendres 13 d’agost, 22h00
Entrada anticipada: 6 euros
Entrada a taquilla: 8 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada