dilluns, 21 de febrer de 2011

El Petit de Cal Eril presenta nou videoclip i el seu disc a Barcelona

Som a Guissona o al racó més gris del Midwest americà? I això que apareix al cel? Ens ataquen els marcians? Ara que s’acosta la presentació oficial del disc “Vol i dol”, ens arriba el nou i sorprenent videoclip d’El Petit de Cal Eril. La cançó escollida és “Dol” i el realitzador, Pol Penas (LanetaLab).
 
Presentació oficial del disc “Vol i dol” 
Sala Bikini, Barcelona
Dissabte 2 d’abril, 21h00
Entrades ja a la venda a Telentrada 
Dins el Festival de Guitarra

“Vol i dol”
Per respondre grans preguntes n’hi ha prou, a vegades, amb una cançó. Amb un sentit gairebé religiós, El Petit de Cal Eril furga el moll de l’os de les emocions més íntimament humanes i se’n surt amb l’equilibri just de nostàlgia i optimisme, de serenitat i d’esperança. El nou disc, “Vol i dol”, parla del que teníem i del que vindrà, de la distància entre caure i aixecar-se, dels trampolins que ens ajuden a enlairar-nos. D’afrontar la mort i d’aprendre a renéixer. De mirar al més enllà sense moure els peus de terra. I de l’amor. 
Amb esperit folk i gotes de psicodèlia, “Vol i dol” pren el relleu de l’aclamat “I les sargantanes al sol”. El nou disc ha estat gravat per la formació habitual del grup (Joan Pons, David Paco, Càndid Coll i Lluís Rueda) però compta amb col·laboracions especials de Roger Mas, Mau Boada (Les Aus) i Joan Colomo, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada