dijous, 28 de febrer de 2013

La Porta dels Somnis presenta "Un Far Encès"

“La Porta dels Somnis”, ens presenta el 5è disc d’estudi on el trio català demostra que està en el seu millor moment. Aquest àlbum és la continuació de la nova etapa que va marcar l’anterior “Aire Lliure” i que ens porta al disc més eclèctic de “La Porta dels Somnis”: trobem cançons pop-rock rodones com “Un far encès”, “Cap a tu” o “Daltabaix”; pinzellades de folk americà a “Aprendre de tu” o “Fem una nova cançó”; nous ritmes a “La ingenuïtat”… La veu de la Virgínia no deixa de sorprendre’ns per la seva qualitat i ens emociona a “Animals” o a la fantàstica versió d’”Àliga Negra” que tanca el cd. Els germans Saltor es superen en aquest disc i es consoliden també com a productors musicals per l’acurada gravació, pels arranjaments i pel seu talent com a guitarristes tant en la faceta acústica com en l’elèctrica.
El grup es consolida una vegada més amb un nou disc que sense trencar esquemes innova i es reinventa deixant-nos deu cançons extraordinàries que ens divertiran, ens emocionaran, ens faran reflexionar…sempre amb l’optimisme que desprenen les lletres de la Virgínia que destaquen per la calidesa, la fluïdesa i un redactat exquisit. Aquest treball coincideix amb la fantàstica col.laboració de La Porta dels Somnis amb Miguel Bosé i l’Orfeó Català per enregistrar “Tornarem” dels Lax’n’Busto pel Disc de La Marató de TV3; cançó escollida com a “single” per l’spot promocional del programa.
Gravat i mesclat a Aurha Studios (Esplugues) entre l’agost i el setembre del 2012 per Mauri Tonelli. - Masteritzat a “Nautilus” (Milano) per Antonio Baglio. - Produït i arranjat per Jaume i Oriol Saltor - Fotografies: Juan Miguel Morales - Disseny gràfic: Albert Bernal (Ártico).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada