dijous, 28 de novembre del 2013

Coneix el magnífic treball de L'Orange

L’Orange van trencar esta setmana el silenci després d’uns mesos d’inactivitat amb un esdeveniment molt especial: la projecció del documental/making-of que el realitzador Joan Garau va fer de la gravació del seu primer disc Tàctil (Mésdemil, 2013). La presentació del documental tingué lloc el dia 27 de novembre al Cine Ciutat (antic Cine Renoir) al centre S’Escorxador a la ciutat de Palma (Mallorca). El grup tocà alguns temes del disc en acústic i també s’entregaren les recompenses per als mecenes del Verkami de Tàctil (camisetes i DVDs).
L’Orange és un quartet mallorquí que neix a principis de 2010. Amb dues veus, clarinet, guitarra, contrabaix i percussió, practiquen un estil que han anomenat Aero-Jazz, en format acústic. Les seves melodies ens duen al pop més subtil i els seus ritmes, una vegada ens hipnotizen per la seva cadència narcòtica, i altres ens fan moure tot el cos irremediablement. Les lletres parlen de l’amor i de la calidesa del mediterrani, on les seves gents es veuen moltres vegades dutes a aventures de nit de lluna i llençols descosits.  El seu primer disc, "Tàctil", ha estat gravat en viu i reflexa la màgia dels seus directes, a la manera de les sessions de gravació dels primers albums de jazz. Dotze temes exquisits que no vos deixaran indiferents. 
Juntament a la gravació, l’artista plàstic Joan Garau ha preparat un DVD amb el “making off” del disc, que inclou les sessions de gravació i vàries entrevistes als components de la banda. 
Així mateix, la banda ens ha preparat dos videoclips dels temes “Riuada” i “Tàctil”, que dóna nom al disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada