dimecres, 23 de juliol de 2014

València acull el 25 de setembre una jornada de música i debat de suport a Palestina

És urgent i cal que responga la població mundial. Palestina està vivint una autèntica masacre, permesa per la comunitat política internacional. Indiecat, MdI i Música en valencià hem decidit fer un pas endavant i organitzar una jornada dedicada al poble palestí amb l’objectiu de recaptar fons i disminuir lleugerament moltes de les penúries que estan patint per la massacre protagonitzada per Israel. La Sala Matisse de València ha mostrat la seua voluntat de tornar a cedir el seu escenari de forma gratuïta per acollir una sèrie de concerts i taules rodones que convertisquen el dijous 25 de setembre en una “festa” reivindicativa en la que tots i totes aportem una mica del nostre temps per assolir un món menys injust.
Novembre Elèctric, Prozak Soup, Candela Roots, Baraca Folk i The Soca han confirmat ja la seua assitència a una jornada plena de música, compromís i contrainformació.
En els darrers anys, Indiecat ha estat organitzant concerts per ajudar la població sahrauí (amb expedicions en les que es lliuraven les recaptacions de forma directa) però l’actualitat ens duu ara a obligar-nos a donar tot el nostre suport (i treball) a Palestina, una altra de les poblacions oblidades per els dirigents mundials. El balanç de víctimes palestines a conseqüència de l'ofensiva militar israeliana en contra de la Franja de Gaza ha arribat aquest dilluns a la xifra de 500 morts i més de 3.000 ferits, segons l'últim balanç facilitat per les autoritats sanitàries, tal i com recull l'agència palestina de notícies Maan. L'ofensiva contra l'enclavament palestí és la més mortífera contra des del 2008, amb un balanç de més de 200 palestins morts des de l'inici de les operacions terrestres, dijous.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada