divendres, 28 de gener del 2011

La Universitat d'Alacant investeix Raimon doctor Honoris Causa

Raimon serà investit avui doctor Honoris Causa en un acte solemne al paranimf del campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d'Alacant. La Facultat de Filosofia i Lletres ho va proposar al consell de govern que, el juliol de l'any passat, va aprovar per unanimitat reconèixer la important contribució de Raimon, com a cantant i poeta, en la defensa de les llibertats democràtiques i de la cultura valenciana.
La investidura coincideix amb els cinquanta anys de la seva carrera artística i amb la publicació d'un nou disc, 'Rellotge d'emocions', al cap de deu anys de no haver-ne publicat cap. Els dies 18-20 de març Raimon cantarà les cançons del nou disc al Teatre Tívoli de Barcelona.
La Universitat d'Alacant fa un reconeixement a la trajectòria de Raimon i en destaca la seva forma de cantar  amb un estil personal i discrepant, absolutament original, així com la seva àmplia producció discogràfica amb més de vuitanta publicacions en diferents suports amb cançons que musiquen lletres pròpies o d'escriptors clàssics i contemporanis.
Font: Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada