diumenge, 2 de gener del 2011

Manel, Els Amics de les Arts, Obrint Pas, Raimon i Mazoni preparen nous discos pel 2011

El segon disc de Manel és probablement el treball més esperat per aquest 2011, però no és la única banda que té les cançons a punt de sortir del forn. A principis d'aquest nou any també està prevista la segona remesa de cançons en català de Raydibaum, en un disc que probablement es titularà Per fi potser dema (RGB Suports). L'empordanès Mazoni també serà un dels dels primers en editar noves cançons, temes d'amor i de mort que (si no hi ha canvis) titularà Fins que la mort ens separi (BankRobber). La Pegatina també té encarrilat el seu proper disc que es titularà Xapomelön i editaran amb el segell Kasba Music, com també ho fan els seus companys Gertrudis.
Després d'una llarga espera sembla que aquest any que avui comença també servirà perquè Obrint Pas tornin a l'estudi, tal i com també ho faran els guanyadors del Sona 9 La Iaia o Pulpopop (Premi Èxit).
Pel que fa a la cançó Raimon serà el gran protagonista; el cantautor de Xàtiva ha anunciat –després de gairebé una dècada– que editarà un disc de cançons noves. Però no serà la única novetat de cançó: Pau Alabajos encetarà el BarnaSants el 27 de gener tot presentant el seu nou disc, Abús ja està en el procés de mescla d'un nou treball, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien ja tenen algunes cançons noves preparades i, si tot segueix el mateix ritme, també hi haurà noves composicions de Feliu Ventura.
Han mostrat també la seva intenció de fer noves cançons per la segona meitat del 2011 grups com Élena, Antònia Font, Marc Parrot o Els Amics de les Arts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada