divendres, 7 d’octubre del 2011

Bertomeu i Mésdemil et regalen cinc noves cançons

Els pensaments positius sovint et duen a llocs positius. Fidels a aquesta insígnia, Bertomeu i Mésdemil et regalen 5 noves cançons inèdites del cantautor valencià. Un nou grapat de lletres positives fetes amb un somriure, disponibles en descàrrega gratuïta, amb l’expressa voluntat d’alegrar-nos un dia nuvolat, per fer-nos sentir que tots els obstacles són superables. Cançó d’autor fresca i desenfadada, amb l’optimisme de la música pop i l’intimisme que sempre impregna les composicions del cantautor.
Uns mesos després del seu cinquè disc “I Ara Què?”, Bertomeu recull el fruit de la seua creativitat al llarg aquest temps en l’Ep digital de descàrrega lliure “...5 més”. Cançó d’autor fresca i desenfadada, amb l’optimisme de la música pop i l’intimisme que sempre impregna les composicions del cantautor. Bertomeu torna a gravar tots els instruments del disc, prenent protagonisme un cop més la veu i les guitarres, des de l’energia matinera de “Com tú” fins la balada “Respira”.
Les noves cançons es poden descarregar gratuïtament des de la pàgina Bandcamp del segell Mésdemil, que podeu trobar mitjançant el següent enllaç: mesdemil.bandcamp.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada