dimecres, 19 d’octubre del 2011

Nou videoclip de Despertadors Atòmics

Despertadors Atòmics no estan amb els braços creuats mentre observen el pas del temps. Després de treure disc L’ofici del rellotger a principis d’any, han tingut un curs mogut presentant la seva proposta rock’n’funk arreu del territori català. Ara veu la llum el videoclip d’una de les perles del disc, Inventari. Un joc de mirades cap a temps passats, futurs i que no han existit. El videoclip ha estat dirigit per la realitzadora emergent Carla Simón. El seu últim treball ha estat la direcció d’un curtmetratge per a la Marató de TV3, que s'emetrà el proper desembre. No és la seva primera experiència en el món musical, ja que va rodar les projeccions pels directes del duet Pulpopop.
Despertadors Atòmics, intenció funk. Despertadors Atòmics és un trio de funk–rock en català format l’any 2007 pels solsonins Eduard Corominas, Edgar Riu i Andreu Moreno. El seu estil és un creuament entre el funk i rock – pop, ritme i poesia. Practiquen un directe essencialment funk, amb un bon catàleg de cançons i amb un so que té aquell punt assilvestrat que fa honor al seu lloc d’origen, el Solsonès. Han estat finalistes del concurs sona9 i a principis del 2011 debuten amb el disc L’Ofici del rellotger (Casafont records), que ha rebut bones crítiques per part de la premsa especialitzada, col·locant senzills com Milce a la radioformula catalana. Destaquen per un directe d’intenció funk, ritmes ballables i recitats impossibles, i diuen aspirar a fer, algun dia, funk tradicional català.
L’ofici del rellotger. El primer LP del grup és un homenatge al pas del temps, una primera aproximació a l’estil mestís dels Despertadors que es basa en la necessitat d’expressar-se mitjançant el ritme i la poesia quotidiana. Es tracta de dotze cançons que compten amb molt poca producció. La filosofia d’aquest trio és sonar tal i com són: tres músics (guitarra, bateria, baix i veu). Està pràcticament enregistrat en directe a l’estudi de gravació i amb una sonoritat buscada de trio, que té com a referents el so dels artistes del segell de música negra Motown, o bandes com The Police o Red Hot Chilli Peppers.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada