dimarts, 13 de març del 2012

Barcelona reuneix a Very Pomelo, Els Surfing Sirles i Le Petir Ramon

FESTIVAL DE ROCK
SALA APOLO (BARCELONA)
DISSABTE 28 D’ABRIL 2012
20H00
amb 
VERY POMELO
ELS SURFING SIRLES
LE PETIT RAMON I ELS NANUS DEL PARC

Entrades ja a la venda a Codetickets:
http://www.codetickets.com/bankrobber/ca/bankrobber.net/8/
Anticipada: 12 euros
Taquilla: 15 euros

ELS ARTISTES
VERY POMELO
Divertits, imprevisibles, mordaços, inclassificables... Very Pomelo es dediquen al rock’n’roll més bàsic, a la rumba i al garatge. A la música en general, sí, però viscuda amb la màxima intensitat. En primer terme, la veu descarada i expressiva de Xarim Aresté, catapultat arran de la seva participació als concerts de retorn de Sopa de Cabra i també guitarrista de Sanjosex i Paul Fuster. Després dels aclamats “Figaro, Figaro” (2010) i “Xurrac asclat” (2011), aquesta primavera presenten el tercer disc en tres anys en el moment més àlgid de popularitat.

ELS SURFING SIRLES
“Els Surfing Sirles toquen el cel al Sidecar” (Ara). “Els Surfing Sirles agiten la nit de Reis amb el regal més frenètic” (El Periódico). O senzillament: “Glòria” (La Vanguardia). Titulars com aquests demostren que la presentació barcelonina del nou disc dels Surfing Sirles, “Romaní, semen i sang” va ser tot un esdeveniment. El grup que formen Martí Sales, Xavi Garcia i els germans Oriol i Guillem Caballero viu un moment de forma excel·lent i ha aconseguit que el rock’n’roll, l’esperit de garatge i el crowd-surfing tornin a estar a l’ordre del dia.

LE PETIT RAMON I ELS NANUS DEL PARC
Ramon Faura és un cronista modern de Barcelona en perpètua reconversió. Del quasi llegendari grup mod Los Interogantes va passar a l’heterodòxia festiva d’Azucarillo Kings per engegar posteriorment una fructífera carrera en solitari que ja ha donat cinc àlbums. La seva darrera reconversió passa per Le Petit Ramon & els Nanus del Parc, un power trio clàssic que dispara sense compassió riffs i lletres punyents. És a dir: tot l’esperit de garatge que ja deixava intuir el darrer disc de Le Petit Ramon, “Brou”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada