dijous, 8 de març del 2012

L'Etern Retorn presenta el seu disc a l'Auditori de Barcelona

L’amor, l’enveja, la il·lusió, la cobdícia, la por… són tantes les constants que es repeteixen a les vides humanes des de temps ancestrals, però que les nostres vides estiguin sotmeses a aquestes directrius inalienables no impedeix que cadascú pugui prendre’s la seva vida com un full en blanc on tot és possible. Amb aquesta idea com a punt de partida, neix l’Etern Retorn, una nova formació musical integrada per membres de Pepet i Marieta i Bratwurst Secret, que vesteix el seu pop esperançador i enèrgic amb lletres plenes d’històries quotidianes i filosofia de carrer.
“L’Etern Retorn” es també el títol del seu debut discogràfic: una obra multiartística que combina música amb fotografia, literatura i cinema. Coincidint amb la presentació oficial de l'Etern Retorn el 17 de març a l'Auditori de Barcelona, l'obra es publicarà en dos formats: d'una banda un CD convencional i de l'altra un format més innovador batejat com a CDweb disponible sota www.leternretorn.com.
“No t’oblides de viure” és el seu primer espectacle: una producció que vesteix la seva música amb projeccions, fotografies i fins i tot un curt cinematogràfic sobre una pantalla gegant. L'Auditori serà la primera parada de la Gira de Presentació de l'Etern Retorn, que també els portarà a les Jornades Musicals de l'Ermita d'Ulldecona, la Sala Zero de Tarragona o el Museu de les Belles Arts de Castelló, entre d'altres.
Més información a www.myspace.com/eternretorn o www.leternretorn.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada