dissabte, 24 de març del 2012

Tardor guanya l'Amplifica't 2012

El grup de rock de la ciutat de València, Tardor, va proclamar-se guanyador de l'Amplifica't, el concurs de música en català organitzat per Joves d'Acció, el passat divendres 16 de març a la final del concurs que va tenir lloc a la sala Simbiosi d'Alzira.
Amb un estil nostàlgic influenciat del clima actual que vivim, Tardor intenta descriure, mitjançant rock alternatiu, la vida de tres joves decebuts pel que els envolta amb un missatge optimista de fons: que de les derrotes diàries es creen els ciments per ser millors persones. I amb aquesta idea enguany entren a gravar el que serà el seu primer disc.
El segon guanyador va ser Lád Cúig, format a Arenys de Munt i influenciats per Luar na Lubre, Mägo de Oz i Celtas Cortos. Lád Cúig fan de la música celta el mitjà per transmetre'ns les seues inquietuds.
A més, la final d'enguany també va comptar amb la participació de Josep Lluís Notari, que va ser l'encarregat de donar inici, amb música d'autor, al concert que tancaria l'edició de l'Amplifica't 2011-2012.
Tardor, que va quedar en primer lloc del concurs, participarà en el festival de música Jovestiu com a premi. El Jovestiu és el concert que organitzen tots els estius els Joves d'Acció, i que enguany fa 5 anys. Lád Cúig, com a segon classificat, participarà al tradicional Aplec de la Plana.
D’aquesta manera, el concurs Amplifica’t ofereix una oportunitat als nous valors de la música valenciana, amb l’objectiu de garantir una renovació constant d’estils, grups i cantants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada