dissabte, 17 de març de 2012

Obrint Pas posarà l'accent valencià al Rototom amb 'Coratge'

L'edició de 2012 del Festival Rototom Sunsplash tindrà també accent valencià amb la incorporació en el cartell de la banda Obrint Pas, que presentarà el seu últim treball, 'Coratge', ha informat l'organització. La banda, nascuda a València fa gairebé dos dècades, ha estat una de les primeres a fusionar elements tradicionals valencians, com la dolçaina, amb sons com el ska, el reggae o l'hardcore melòdic.
Obrint Pas actuarà per primera vegada en este festival de música reggae de Benicàssim (Castelló) després d'haver realitzat una gira en el qual han donat a conèixer el seu potent directe, una banda que té set tasques publicats fins ara. També s'incorporen a la llista de novetats del Rototom Sunsplash en la seua edició de 2012 tant Michael Rose com Jah Mason que estaran presents al recinte municipal de Benicàssim del 16 al 22 d'agost. Michael Rose és un altre gran artista que ha travessat diverses èpoques de la història del reggae amb la seua potent veu i una gran força expressiva i que se suma a la llista de solistes i bandes que actuaran al Rototom.
Mentrestant, Jah Mason és un dels grans protagonistes de l'escena new roots jamaicana amb el seu característic estil sing jay i la seua adhesió a la corrent rasta dels Bob Dreads.La part extramusical també té novetats en el seu apartat anomenat Fòrum Social amb l'assistència de la periodista egípcia Mona Eltahawy que protagonitzarà un debat sobre la primavera àrab. Un debat centrat des de la perspectiva de gènere que tindrà la presència de la periodista espanyola Olga Rodríguez, una de les corresponsals i documentalistes especialitzades a Orient Mitjà.

1 comentari:

  1. Em pareix perfecte que s'impulse l'ús del català.

    Salutacions des de Benicàssim.

    ResponElimina