divendres, 4 d’abril del 2014

Entra a l’escena musical catalana el duet vallesà “Mr. & Mrs. Jones"

El duet de Sant Celoni Mr. & Mrs. Jones apareix a l’escena musical catalana amb el seu primer treball de música en català que porta per títol “Ni quinze dies”. Una nova proposta que vol ser aire fresc oferint un compendi de cançons amb històries quotidianes, molta melodia, dues veus ben empastades i ritmes fusionats amb una base clarament popera, arrelada en el folk americà o el soul, entre d’altres estils. Després d’una dilatada carrera musical, Keco Pujol i Marta de Paco, que són els artistes que hi ha darrere el nom de “Mr. & Mrs. Jones”, decideixen començar de nou, als quaranta, i apostar per la música de creació pròpia per poder expressar tot allò que des de fa temps volien explicar i que mitjançant les versions d’altres artistes ja no en tenien prou.
Actualment estan preparant l’enregistrament del seu treball “Ni quinze dies” que es farà a l’estudi MusicLan d’Avinyonet de Puigventós i esperen tenir-lo llest a la primavera.
Mr & Mrs Jones és un duet format per dos músics i cantants: Marta de Paco i Keco Pujol. Els "Jones" escriuen i canten cançons en català com un mitjà per a compartir experiències i emocions amb el seu públic. Un estil fresc, fonamentalment acústic, orgànic, que es nodreix de gèneres diversos com el pop, el folk, el soul i el rock. Darrere d'ells s'acumulen 20 anys de trajectòria professional: com a autors de teatre musical, o fent doblatge de cinema musical, acompanyant altres artistes i composant música per a espectacles i publicitat. Mr & Mrs Jones aposta per l'autenticitat a l'escenari, un directe amanit d'entrega absoluta amb el públic, interacció i sintonia. Dues veus de qualitat, que defensen un ventall de cançons esculpides a cop d'emoció. Mr & Mrs Jones, música i veus ben treballades, amb afecte pel seu públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada