dijous, 10 d’abril del 2014

Sanjosex comença aquesta setmana la gira "Festival"

Els esdeveniments es comencen a accelerar per Sanjosex i el seu nou disc, Festival. Fem una mica de compte enrere que aquesta setmana ve carregada.:

Data de llançament: dimarts 15 d'abril
El nou disc arribarà a les botigues (tant físiques com digitals) la setmana vinent, concretament el dimarts 15 d'abril. Els més impacients ja el poden aconseguir enprecompra a la Bankrobber Store.

Presentació en viu: aquest diumenge a Girona 
Abans que surti el disc, però, els seguidors del grup ja tindran ocasió de descobrir les noves cançons en concert. El grup obre oficialment la gira aquest mateix diumenge, 13 d'abril, al Teatre Municipal de Girona dins el festival Strenes. Les entrades ja estan a la venda.

Preestrena a Granollers: aquest dijous
I abans d'una presentació oficial, cal assajar. Sanjosex es tanca durant tota aquesta setmana a la NauB1 de Granollers per preparar el nou directe. Per culminar aquest stage, aquest dijous dia 10 d'abril tindrà lloc a la mateixa sala un concert de preestrena amb aforament reduït (entrades, aquí).

I com sona el nou disc?
Festival està produït per Quimi Portet i compta amb el nucli habitual de músics que formen Sanjosex, en aquesta gira Carles Sanjosé (veu i guitarra), Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria), Xarim Aresté (guitarres) i Eduard Font (teclat). En total el disc inclourà 14 noves cançons, de les quals 3 ja s'han donat a conèixer. "No hi ha mirades", "Fem música" i "El joc" permeten fer-se càrrec de la riquesa musical i de matisos que ofereix Sanjosex en aquesta nova aventura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada