dijous, 10 d’abril del 2014

Tremp presenta oficialment el seu nou treball, "Jocs d’un miratge"

Tremp és un grup de música amb influències Indie, Grunge i Pop. Nasqué la primavera del 2011 a Gata de Gorgos (Marina Alta), quan va tindre lloc la seua primera actuació en directe. Des de llavors, la banda ha compartint escenaris amb grups com ara Smoking Souls, Mi Sostingut, Tardor, Delossantos, Cut your hair o Litoral. Amb aquesta trajectòria i després d’haver consolidat un repertori de 16 cançons, graven el seu primer treball el Febrer de 2013 amb 11 temes, que va veure la llum al desembre del 2013 amb el nom de Jocs d’un miratge, i amb la presentació d’un videoclip amb la cançò “Laila””.
A més de plasmar un relat líric, Jocs d’un miratge és el resultat d’un procés de creació que anteposa la creació de bases vocals i instrumentals a la configuració de les lletres que, poc a poc i intuïtivament, s’han desenvolupat guiades per les emocions i sensacions que transmet la música. Com a resultat d’aquesta metodologia, les cançons han adquirit un caràcter efimer i metafòric que reforça el concepte del disc. El disc va estar enregistrat, mesclat i materitzat per Alberto Manzanares, a exepció de “Laila” que compta amb la post-producció de Mark Dasousa. Tot el disseny que envolta al disc ha estat realitzat per Cristina Esteve.
La presentació oficial tindrà lloc el dia 18 d’abril a les 00h al Pub La Via de Gata de Gorgos. Al concert actuaran també El Trineu Tanoka i Mi Sostingut. Entrada gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada