dimarts, 15 d’abril del 2014

Tardor prepara la seua tornada


El trio de rock ha publicat algunes imatges del procés de preparació del seu segon llarga durada. Un disc forjat entre tres ciutats que vorà la llum a la tardor de 2014. Si bé el treball seguirà la línia iniciada per ‘Revolució de l’estat latent’, el seu disc debut, els membres de Tardor afirmen que aquest segon LP marcarà ‘un punt d’inflexió en la trajectòria de la banda’. L’inici del mes de març ha estat ben agitat per a Tardor. El grup de la ciutat de València es troba immers en ple procés de composició del seu segon disc d’estudi, un treball que s’enregistrarà durant el pròxim estiu i que eixirà a la llum durant la tardor d’aquest any. Aquest procés creatiu, no obstant, ha sigut molt diferent als anteriors, ja que ha estat fortament marcat per la distància.  Fa tan sols uns dies, els tres membres de la formació es van desplaçar a Paris i Brussel·les, ciutats on dos dels seus integrants han passat aquest últim any, per tal d’enregistrar material audiovisual. 
Tot i que encara no es pot confirmar quina serà la finalitat d’aquests videos, les imatges que el grup ha anat penjant a les xarxes socials fan veure que el context en el qual han hagut de conviure durant els últims mesos pren especial importància. ‘Aquest segon treball tindrà una dimensió audiovisual molt més gran que l’anterior’, confirmen tot just abans d’afegir que també serà més complet ‘a nivell conceptual’. 
Des del moment que van anunciar la gravació del seu segon disc, que seguirà l’estela marcada per ‘Revolució de l’estat latent’, Tardor no ha deixat de treballar per tal que, tot i la separació geogràfica dels tres membres, la consecució d'aquest treball seguisca el seu curs. Sembla que Àlex, Cesc i David tenen previst seguir rodant en els pròxims mesos a la ciutat de València, on treballaran durant la primavera i l’estiu en la composició i producció de les cançons que formaran part del seu segon llarga durada. Disc del qual encara es desconeix el títol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada