dissabte, 26 d’abril del 2014

Pau Alabajos gira per Europa

El cantautor valencià Pau Alabajos començà divendres un concert en Cambridge (Regne Unit) el primer dels concerts que el duran a 13 ciutats europees.  Entre el 24 d'abril i el 14 de maig Pau Alabajos actuarà hui a Dublín (26 abril), Londres (27 abril), Leeds (28 abril), Exeter (29 abril), Tauton (1 maig), Bristol (2 maig), Edimburg (3 maig), Inverness (4 maig), Brusel·les (9 maig), Friburg (12 maig) i Zuric (14 maig). Alabajos durà a aquestes ciutats les cançons que l'han convertit en un dels artistes més destacats de la seua generació. Alguns dels concerts compten amb el suport de l'Institut Ramon Llull. Aquesta gira arriba mentres el cantautor valencià ultima la producció del nou disc en directe #paualpalau, que recull el concert històric que va oferir en el Palau de la Música de València en setembre de 2012 per a celebrar els 10 anys de carrera musical.
Nascut a Torrent el 1982, Pau Alabajos és un dels músics que amb més força han renovat l'escena musical valenciana. Les seues cançons expressen un fort compromís front a les injustícies socials i l'oblit, i reflexen també una delicada visió de les relacions amoroses. Ha actuat en centenars de sales de concerts a València i Catalunya, i també a països arreu del món com ara França, Regne Unit, Alemanya, Portugal, Estats Units, Uruguai... 
El seu treball ha sigut reconegut amb diversos premis i guardons, com ara el Premi Ovidi Montllor (2006 i 2008), Enderrock (2008) o el premi de la Fundació Gaetà Huguet de Castelló, per l'aportació cultural en defensa del valencià.

PAU ALABAJOS #EUROPEANTOUR2014
Dublín (26 abril)
Londres (27 abril)
Leeds (28 abril)
Exeter (29 abril)
Tauton (1 maig)
Bristol (2 maig)
Edimburg (3 maig)
Inverness (4 maig)
Brusel·les (9 maig)
Friburg (12 maig)
Zuric (14 maig)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada