divendres, 8 de gener del 2010

Joan Masdéu i Miquel Abras junts en concert


Joan Masdéu i Miquel Abras uneixen les seves veus en un espectacle deliciós i intimista on els dos artistes catalans es canten mútuament les seves cançons acompanyats únicament de les seves guitarres acústiques en aquesta proposta de petit format. Un exquisit repertori vertebrat amb algunes de les seves millors cançons que esdevé un interessant punt de trobada entre els dos autors gràcies a la suma dels matisos i de la personalitat artística de cadascun dels dos intèrprets i aportant-se l’un a l’altre el millor d’ells mateixos.

Joan Masdéu
Més de disset anys ininterromputs als escenaris com a cantant i compositor de WHISKYN’S, nou discos editats i més de cinc-cents concerts a les esquenes amb una de les bandes de pop més importants dels darrers vint anys a Catalunya avalen la seva trajectòria artística. Actualment, Masdéu, acaba de publicar juntament amb WHISKYN’S l’àlbum antològic “Tres-cents seixanta graus”, un treball de doble volum cd+dvd on es recopilen les millors cançons de la banda i un documental que repassa la trajectòria del grup. Paralel.lament, el músic ja treballa en noves cançons per al seu primer disc en solitari que ha de veure la llum durant el proper any 2010.

Miquel Abras
Amb dos discos al mercat ha estat guardonat amb 3 dels prestigiosos premis Enderrock 09’ a millor disc, millor artista i millor lletra per votació popular i també a millor disc Català de l’any pels oients de Rne radio4. Actualment, Miquel Abras està immes en la gravació del que serà el seu tercer disc d’estudi.

Data: divendres, 15 / gener / 2010
Hora: 21:00 - 22:35
Lloc: Teatre del Círcol /carrer de Sant Anastasi,2 (davant Ajuntament) - Badalona
ENTRADA:10 EUROS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada