dijous, 8 d’abril del 2010

Coneix els Ressonadors...

R e s s o n a d o r S és el nou projecte musical dels músics i productors eivissencs Joan Barbé (Statuas d Sal, Projecte Mut) i Omar Gisbert (Statuas d Sal), amb el que intenten reactivar i apropar la música popular d’Eivissa i Formentera al públic en general, molt especialment a la joventut, recolçant-se en la seva riquesa compaginada amb un so contemporani i amb les col·laboracions d’amics i artistes de renom a les illes.
El projecte consisteix en un CD amb 13 cançons i un DVD amb el documental “Ressonadors endins”, a través del qual es documenta el procés de gravació del projecte, així com donar també informació sobre la procedència i les anècdotes de la història musical d’aquestes cançons, mitjançant entrevistes amb els artistes col·laboradors. El DVD contén, a més, material extra amb desglossaments individuals de les cançons realitzat pels productors del disc, i karaokes d’algunes de les cançons per a poder-les cantar amb la música original del disc.
Ressonadors no només ha aconseguit crítiques possitives de premsa i públic, sinò també uns números espectaculars per als temps que corren: més de 3.000 còpies venudes en menys de 6 mesos a la venda, i una assistència de més de 3.000 persones al concert de presentació, i més de 5.000 a l’última actuació.
En definitiva, l’objectiu principal de Barbé i Gisbert amb aquest CD+DVD és apropar i promocionar les cançons tradicionals pitiüsses (com, per exemple, Bona nit blanca roseta, Anàrem a Sant Miquel o Jo tenc una enamorada) en un format més modern per al públic popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada