dijous, 22 d’abril del 2010

Enderrocks presenta el seu nou disc amb magnificència

La nit prometia i no va defraudar. La banda riberenca Enderrocks es va encarregar de què així fora descarregant una alta dosi de força en les seves cançons i interactuant amb les 200 persones que van assistir a la presentació del nou àlbum anomenat El meu nom és l'oblit.
El concert va ser, senzillament, exquisit. L'ambient es va escalfar molt aviat amb la magnífica actuació dels Hooker Hüt, que va recordar alguns dels més famosos temes del heavy rock internacional. Sobre la 1:30 hores començaven a sonar els primers acords de la introducció del nou àlbum d'Enderrocks, a la qual van seguir tres de les noves cançons interpretades sense cap pausa. El públic es va entregar amb els fills del Xúquer, cantant les seves lletres i taral·lejant les seves melodies. Els nous membres van brillar a gran altura: Andreu, amb la seva magnífica veu, i Alfredo puntejant la guitarra a una velocitat de vertigen. La resta, simplement, van actuar amb la tranquil·litat i la seguretat de portar ja quatre anys junts dels sis que té la banda.
Amb el dolç so de Si Pogués, la balada del nou treball, es va encarar una recta final de concert en la que Enderrocks va recordar alguns dels temes més representatius del seu primer disc, Fills del Xúquer -cantats per gran part del públic- i va interpretar la cançó que dóna nom a El meu nom és l'oblit. Va ser llavors quan, amb l'escenari en silenci, el públic va demanar el tema més famós del grup, Flames. Aquest -junt amb Boig per tu, la versió del grup desaparegut català Sau- va posar punt i final a una nit màgica de música a la Sala Hot Rod Café de Sueca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada