dimecres, 16 de juny del 2010

Coneix el nou treball de In*digna "Poesia i ganivetades"

Les primeres calors de l’estiu ens porten el primer disc dels In*digna “Poesia i ganivetades”. 15 talls raperos carregats d’ironia i poesia a parts iguals, punyents i agosarats, amb els que aquest trio pretén menjar-se els escenaris del país aquest estiu, començant per les presentacions oficials que es realitzaran a Collbató i Benlloch als mesos de juny i juliol, respectivament.

La primera d’aquestes presentacions es realitzarà el proper dissabte 26 de juny al Casinet de Collbató, Baix Llobregat, a les 22:30 amb la presència dels col·laboradors del disc i altres convidats com Rapsodes, Komando Noguera, Nose Beat Box i la jove promessa del reggae valencià El Papado. Prèviament a les 21 hores hi haurà una trobada sopar amb els músics i els mitjans de comunicació, als que se’ls lliurarà un exemplar de “Poesia i ganivetades”.

La segona de les presentacions es realitzarà el dissabte 10 de juliol a Benlloch, La Plana Alta, dins el marc de la IV edició del Feslloch, el festival de 3 dies que clou La Gira, el Festival Itinerant de Música en Valencià organitzat per Escola Valenciana. Al Feslloch compartiran escenari amb grups com Obrint Pas, Orxata Sound System, El Belda i el Conjunt Babadoc, Nabil, Bakanal i fins una vintena de formacions que pasaran enguany pel Feslloch, que es consolida com una de les apostes musicals més importants del país en la nostra llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada