divendres, 11 de juny del 2010

El Gat Bornaix s'estrena amb Bikimel, Els Nens Eutròfics i 4t1a

El Gat Bornaix és el nom que esón tradicionalment al gat fer en alguns racons de l’Empordanet, especialment a les Gavarres. Aquesta forma lingüística tan pròpia del nostre territori també dóna nom, des de l’any passat, a un petit festival dedicat a la creació emergent que té lloc en un escenari emblemàtic: l’antic claustre del monestir romànic de Sant Miquel de Cruïlles.

Com en la primera edició, enguany el Gat Bornaix torna a apostar especialment per la música, amb la presència de tres grups que aportaran sorpresa i emoció a parts iguals. Es tracta de la cantautora sabadellenca Bikimel, el combo poètico-musical Els Nens Eutròfics, capitanejat per Josep Pedrals, i també les melodies càlides i intimistes dels 4t1a.

Però al Gat Bornaix també hi ha lloc per a altres disciplines. La novetat és un espectacle-vermut en horari de migdia, amb la companyia bisbalenca La Dolça Vita i el seu espectacle “Cuchara de palo”. A més, com l’any passat, comptarem amb una mostra fotogràfica, aquesta vegada imatges de Joan Sabater vinculades a una forma d’expressió tan peculiar com són els punts de llibre. També es preveuen visites guiades per conèixer millor el patrimoni històric de Sant Miquel de Cruïlles.

Aquest és el programa:

12h00
Vermut i espectacle
La Dolça Vita “Cuchara de palo”
Exposició
“Una pausa entre dos mons”
Joan Sabater

19h00
Concert (entrada: 5 euros)
Bikimel
Els Nens Eutròfics
4t1a

3 comentaris:

  1. Excel·lent blog, gran treball

    ResponElimina
  2. El lloc on es fa el concert és preciós. Repetirem!

    ResponElimina
  3. Tres grups musicals, una actriu, un fotògraf i un espai per descobrir. I per qui ja els coneix per retorbar-los.

    ResponElimina