dimarts, 15 de juny del 2010

El Festacarrer, de nou a La Xara

La Xara acollirà novament  el Festacarrer del 2 al 4 de juliol després  que el govern del PP d’Ondara li retirara les ajudes l’any 2007. Durant els tres dies del festival els carrers de La Xara s’ompliran de la millor música tradicional i d’altres manifestacions de cultura popular.
Quan el 1996 Ondara va acollir el primer Festacarrer hi havia escassos festivals que pugueren programar els grups de folk valencians emergents. Per això es va seguir el model i objectius del Tradicionàrius, un aparador on les distintes propostes, les més modestes també, pugueren donar-se a conéixer en un ambient envoltat d’aficionats a la música tradicional, programadors d’espectacles, mànagers culturals i altres encuriosits o simplement amants del sarau a la fresca.
La manca de suport municipal  del govern popular d’Ondara va obligar a traslladar el Festacarrer a La Xara on, segons els organitzadors, el festival ha estat rebut  amb els braços oberts. L’experiència de l’any passat va ser enormement gratificant, ja que a la novetat s’hi van afegir unes enormes ganes de fer que tot anara bé.
Enguany el festival compta novament amb el total suport de l’EATIM de La Xara i  els organitzadors confien en que el nou format es consolide amb una bona acollida del públic.
Podeu conèixer la programació completa al seu web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada