dijous, 30 de setembre del 2010

Mine! torna amb "Un brindis pel nen androide"

El nou disc de Mine! ja és al carrer. El nou treball del conjunt on toca el baixista santcugatenc Oriol Romaní s'anomena 'Un brindis pel nen androide' i és el fruit de la primera posició que el grup va obtenir al concurs Sona 9 l'any 2009.
'Un brindis pel nen androide' és el segon llarga durada de Mine!, després de 'Villa Antonieta', de l'any 2007, i és el primer íntegrament en català. El disc consta de 12 temes, algun dels quals ja havia aparegut a l'EP 'Selva de mar', autoeditat pel conjunt l'any 2009.
A banda de provocar un augment en la seva presència als mitjans, el primer premi al Sona 9 incloïa una dotació econòmica. És gràcies a això que Mine! ha pogut enregistrar el disc en unes condicions que no s'haguessin pogut permetre en circumstàncies normals, segons Oriol Romaní.
L'enregistrament del disc ha tingut lloc als estudis Kay, de Manresa, amb la producció del barceloní Ricky Falkner, que ha treballat amb grups de la talla de Love of Lesbian, i amb la masterització de Juanjo Muñoz, conegut per la seva faceta de cantant i guitarrista de Gossos. El nou àlbum de Mine! veu la llum de la mà de la discogràfica Música Global.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada