dijous, 9 de setembre del 2010

Paracetamol i Bankrobber presenten "Després de plorar es veu tot més clar"

Si hi ha un fil invisible que uneix el jazz amb el reggae jamaicà, The Gramophone Allstars el segueixen amb els ulls tancats i pas ferm. Després de publicar el seu segon disc, “Simbiosi” (Liquidator, 2010), ara han acceptat la proposta del productor Jaume Pla (Mazoni) per fer-los un vestit a mida per a Paracetamol Music.
El resultat és una preciosa balada rocksteady. “Després de plorar es veu tot més clar”, una serena cançó de desamor ambientada als carrers de Girona on brilla la veu de la cantant Judit Neddermann. 
The Gramophone Allstars han integrat aquesta nova cançó al seu repertori en viu. Ja la van tocar al prestigiós Rototom Sunsplash –principal cita europea de l’escena reggae- i ara ho faran de manera imminent al Mercat de la Música Viva de Vic (16 de setembre), al Festival de Jazz de Girona (18-S) i al BAM (25-S). 
Aconsegueix la cançó a iTunes i a www.paracetamolmusic.com
The Gramophone Allstars apareix per cortesia del segell Liquidator.
 
Què és Paracetamol Music?
Paracetamol Music és una regressió a l’era daurada del single. Tres minuts que fan vibrar. Que emocionen. Que et parlen de tu a tu. Cançons que es valen per elles mateixes. Com els girl-groups dels 60. Com els hits de la Motown o de Stax. La maquinària musical dels 60 traslladada al temps del MP3.
Paracetamol Music és un catàleg de cançons que, com els gats, aspiren a tenir set vides. Neix de la mà del productor Jaume Pla (també ànima del grup Mazoni), que teixeix nous arranjaments –vestits a mida- per als intèrprets que s’avenen a jugar. Entre les primeres veus que s’hi han involucrat hi trobem Helena Miquel (Delafé y las Flores Azules, Élena), Gemma Solés (The Kinky Coocoo’s, Cuiques) o Bikimel, a més de The Gramophone Allstars.

1 comentari:

  1. Quina sorpresa i no els coneixia, hauré de seguir-los la pista, m'agraden. Com sempre al cap davant de l'actualitat, gràcies

    ResponElimina