dijous, 11 de novembre del 2010

Comencen les votacions de l'Amplifica't 2010

Ja estan obertes les votacions per elegir els finalistes i el guanyador final de l'Amplifica't 2010. L'objectiu d'aquest concurs és el de promoure els grups joves que canten en català. El que diferencia aquest concurs d'altres que tenen lloc als Països Catalans és l'edició d'un CD promocional, i l'oportunitat de poder actuar el 25 d'Abril i al Jovestiu. Hi pot participar qualsevol grup o solista que residisca en l'àmbit territorial dels Països Catalans i que el 50% dels seus components siguen menors de 30 anys. Els grups hauran de ser formacions que canten els seus temes en català. El concurs va adreçat a aquelles formacions musicals que s'emmarquen en el pop-rock, música d’autor, folc i les seves variants, estils propers (rock'n'roll, heavy, hardcore, trash, ska, reggae, electrònica) i derivats de la fusió i el mestissatge musical.
El Jurat de l'Amplifica't 10/11 reunit el dia 18 d'octubre va decidir que passaren a la següent fase del concurs, els següents grups:
Els concerts per escollir els cinc grups que passaran a la final tindran lloc durant els mesos de novembre i desembre a Agullent, Riba-roja, Elx, Vila-real i Sueca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada