divendres, 6 de maig del 2011

Nova presentació de "PetjAdeS, VerdCel canta Raimon" a Barcelona i a Xàtiva.

Darrerament VerdCel ha tornat a fer sonar PetjAdeS a l’estranger amb molt bona rebuda, concretament a Cork (Irlanda), així com ho va fer a Liverpool el passat octubre, amb la seva rica i panoràmica visió de l’obra de Raimon. Ací teniu una petita crònica: Vídeo-postal de VerdCel al Cork World Book Fest '11.
En aquest 2011 VerdCel ha continuat la seua gira amb nombroses actuacions al llarg i ample del territori amb aquest espectacle de presentació del seu darrer Llibre-disc-dvd, el tercer ja amb aquest format (Alcoi, Perpinyà, Lleida, Vilassar de dalt, Cardedeu, Terrassa, Benissa, etc). 



Però alhora VerdCel aquesta primavera ha donat a conèixer un treball col·lectiu, engegat a meitat de l'any passat: ‘Música de telers’; un Cd i un Espectacle creat amb diferents bandes del poble d’Ovidi. Molt activament VerdCel ha participat en la seua gestació, producció, guió i diversos treballs de disseny i videoprojeccions. Han hagut dos presentacions del mateix projecte, una a Barcelona i dins del BarnaSants a la Nau Ivanow, i l’altra al Teatre Calderón d’Alcoi; ambdues amb una excel·lent acollida, nombrosa i un èxit notable.
Per endavant VerdCel continuarà la seva tourné d’actuacions del reeixit PetjAdeS. Una presentació a la ciutat comtal en format de Banda Elèctrica i Projeccions, a un espai de gran qualitat com és el CAT, i altra emblemàtica i que no podia faltar, essent aquest directe i disc anomenat altrament com ‘VerdCel canta Raimon' (en aquest cas amb format de Banda Acústica i Projeccions).
Per tant dues són les cites destacades:
- Barcelona 27 de Maig: CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia. Dins el Cicle Maig Folk al CAT 2011. 22h. Clica per veure +info i Venda d'entrades.
- Xàtiva 3 de Juny. Sala Pep Gimeno Botifarra i Lola Tortosa. CFPA Francesc Bosch i Morata (Escola d'Adults). 20:30h. Entrada Lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada