dijous, 8 de setembre del 2011

Manel i Antònia Font protagonitzen un Festival Altaveu que aposta pels grups "de casa"

Els catalans Manel i els mallorquins Antònia Font protagonitzaran la XXIII edició del Festival Altaveu, que es farà a partir d'aquest dijous a Sant Boi de Llobregat i que continua apostant pels grups "de casa". L'Altaveu --que té un pressupost de 205.000 euros-- no vol ser comparat amb altres festivals com el popArb d'Arbúcies i el Faraday de Vilanova i la Geltrú tot i que tinguin una programació semblant, i reivindica la seva singularitat, programant grups locals i músics 'amateur'. 
"En un festival com l'Altaveu, on sempre hem apostat per la música catalana, no podíem renunciar a portar grups com Manel i Antònia Font", va assenyalar el passat 29 de juny en roda de premsa el director artístic, Albert Puig, que va afegir que és una bona oportunitat per veure aquests grups al Baix Llobregat i per reconèixer la trajectòria dels mallorquins que, després d'anys treballant, per fi reben el reconeixement de l'èxit. Tot i això, l'aposta del certamen no es limita als grans noms, i també tindrà la presència de grups més minoritaris, com Joan Colomo, que presentarà les cançons del seu nou àlbum 'producte interior brut Vol. 1' (BCore), el rock and roll dels Nu Niles i el pop rock del sevillà Sr. Chinarro, que tornarà a l'Altaveu el seu nou disc, 'President' (Mushroom Pillow).
El grup que va començar tocant en els menjadors i terrasses dels seus amics, 4t 1a; la rumba d'Archilifunk, format pels membres de les formacions Sabor de Gràcia i Fundación Tony Manero, i l'experimentació de Za! i el seu àlbum 'Megaflow' (BCore) també participaran al llarg d'aquest cap de setmana en el festival de Sant Boi. A més, Puig va avançar que també actuaran els explosius Raydibaum i el calavèric quartet Els Tiki Phantoms, que desenvoluparan un concert de surf-rock instrumental; així com el grup Very Pomelo, el guitarrista dels quals Xarim Aresté estarà tocant aquestes mateixes dates amb el grup Sopa de Cabra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada