dimecres, 28 de març del 2012

preMiNE!: El públic produirà el nou disc de MiNE!

El grup planteja una experiència inèdita i participativa que es desenvoluparà a la Casa Orlandai en 4 sessions. A més del públic, també hi intervendran els músics Eric Fuentes, Jordi Lanuza, Joan Pons i Pere Jou. Després de dos anys de gira ininterrompuda amb Un brindis pel nen Androide (Música Global, 2011), els MiNE! s'allunyen dels escenaris i es volquen en la composició d’un nou àlbum, però aquest cop busquen la implicació del públic en el procés creatiu.
En l'era del micromecenatge, MiNE! va un pas més enllà -o més enrere, depenent de com es miri-, i presenta preMiNE!. Amb la col·laboració de L'Associació Cultural Casa Orlandai, ofereixen una experiència inèdita, única i participativa on el públic es converteix de ple en productor del nou disc de MiNE! Seran 4 sessions a Casa Orlandai, del 13 d'abril al 18 de maig, en que el grup oferirà una presentació exclusiva de les seves noves cançons. L’objectiu és establir un diàleg constant entre el grup i els assistents, on tothom que vulgui, podrà opinar i assessorar els MiNE! a propòsit d'estructures, lletres, arranjaments i qualsevol aspecte ressenyable. A partir d'aquesta interacció s’anirà modificant en viu el contingut dels temes i enriquint el projecte. També hi haurà moments per a la pura creació col·lectiva, on els participants podran intervenir en la composició de noves cançons, creades “in situ”.
A més a més a cada sessió comptaran amb diversos artistes convidats que des de l'experiència faran les seves aportacions musicals dins i fora de l'escenari: Eric Fuentes (Eric Fuentes & El Mal, exThe Unfinished Sympathy), Jordi Lanuza (Inspira), Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Pere Jou (4t 1a).
L’entrada és gratuïta. Podeu reservar a programacio@casaorlandai.cat. telf 932524262
Sessions del projecte:
13 d'abril a les 20 h. Artista convidat: Eric Fuentes (Eric Fuentes & El Mal)
20 d'abril a les 20 h. Artista convidat: Jordi Lanuza (Inspira)
4 de maig a les 20 h. Artista convidat: Joan Pons (El Petit de Cal Erill)
18 de maig a les 20 h. Artista convidat: Pere Jou (4t1a)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada