dilluns, 2 de juliol del 2012

La sisena edició del Feslloch enceta el compte enrrere

Que el Feslloch és ja el festival de referència de la música en valencià és més que una evidència i per a corroborar-ho, precisament els Premis Ovidi que organitza el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià (COM), han premiat en la seua darrer edició, la de 2012, a 4 dels cantants i grups puntals del Feslloch: Feliu Ventura, Verdcel, Aspencat i Senior i el Cor Brutal.
Uns premis, celebrats pocs dies abans de la sisena edició del Feslloch que, encara la recta final de la venda dels abonaments anticipats i comença a preparar les instal·lacions de Feslloch per a rebre a les més de 5.000 persones que s’aproparan a aquest menut poble de La Plana, per gaudir i ballar amb els grups més importants de la música en valencià.
En la present edició del Feslloch a més, vora el 70% dels grups estaran presentant els seus nous treballs discogràfics. Entre d’ells cal destacar a Agraviats, amb “Torn de paraula” (Mésdemil 2012) on s’estrena Andrea Rosselló com a cantant. Alhora, el grup de Borriol també faran la presentació oficial del primer video-clip extret del seu quart disc, gravat, entre altres localitzacions, a Benlloch, fet que no és casual, ja que Agraviats és un dels grups que ha participat més vegades al Feslloch, des de la seua primera edició, allà pel 2006, aquesta serà la cinquena vegada que pujen a l’escenari per portar el seu ska-jazz elegant.
Però el Feslloch no son tan sols les més de 30 actuacions musicals repartides entre el dijous 5, divendres 6 i dissabte 7 de juliol, si no que també té preparades una sèrie d’activitats lúdiques al llarg del dia, com el campionat de futbet, el concurs de gràfits, el temps de lleure a la piscina, el karaoke en valencià, el concurs de trivial, volei-platja, el documental “Una llengua que camina”.... a més de la paella i torrada popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada